Miért én?

Miért van szükségünk lakberendezőre, avagy miért pont Én?

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisut aliquip.

Több éves szakmai tasztalat

Amint belépek egy térbe, rögtön látom, hogy mi hozható ki belőle. A tervezésnél pedig olyan dolgokra hívom fel a figyelmet, amik praktikusak és valószínű, hogy egy laikus számára eszébe se jutnának.

Időt nyerek

Egy átgondolt berendezési terv, ahol minden a helyére kerül, sok időt és tapasztalatot kíván. Még akkor is, ha már rendeztünk be saját magunknak lakást. Ezért javaslom, hogy bízzák ezt szakemberre, aki szívesen elkészíti a minden igényt kielégítő terveket. Ezen kívül nem kell Önnek bajlódni a különböző bútorok és kiegészítők felkutatásával, mert ezt is szívesen elvégzem Ön helyett. Így Önnek a több napos keresgélés, vagy tervezés helyett csak pont annyi időt kell az igényes új otthonának kialakításával töltenie, amennyit Ön szeretne.

Pénzt spórolok

A különböző bútorok, kiegészítők, burkolatok, tapéták, anyagok stb kiválasztásánál sok pénzt nyerhetünk, ha tudjuk, hol vehetjük meg őket a legkedvezőbb áron,és a legjobb minőségben. Több olyan szakbolttal is kapcsolatban állok, ahol jó minőségű és nem túl drága termékek találhatóak. Illetve már a termékek kiválasztásánál is ügyelek arra, hogy ne szálljon el az adott projektre szánt költségvetés.

Kivitelezői kapcsolatrendszer

Amikor készen vannak a belsőépítészeti és lakberendezési tervek, sokan nem tudják, hogy milyen szakembereket hívjanak. Ezért ajánlom a már jól bevált kivitelezőimet a munka elvégzésére. Így nem kell aggódni amiatt, hogy honnan szerezzen egy megbízható kőművest, vagy gépészt, vagy ki készítse el az új konyhabútort.