Vélemények

A találkozásunk sorsszerű volt...megfelelő helyen és időben...azonos hullámhosszon. Egy barátunk ajánlására először egy romos családi ház tervezéséhez kértem a segítségét, a közös elképzelésünk azonban - egyéb nem lényeges okokból- sajnos csak terv maradt... nem sokkal később, egy hirtelen ötlettől vezérelt kertkapcsolatos lakás megvásárlásakor nem volt kérdéses, hogy az elképzeléseimet Orsa segítségével valósítom meg. Közös tervezésünk olyannyira jól sikerült, hogy még a SzépLak szerkesztőségét is megihlette. Szerettem, hogy fogékony volt az ötleteimre, amelyek gyakran eltértek az átlagos megrendelői igényektől... hogy nem erőltette rám az elképzeléseit, tudván, hogy az elkészült lakás a mi igényeinket kell, hogy szolgálja ... hogy minden apró részletre odafigyelt,és az sem kerülte el a figyelmét, hogy mi mennyibe kerül, és ahol lehetett ott odafigyelt a "pénztárcámra" is,...hogy mindig volt ideje rám, akár egész nap is...annak pedig külön örültem, hogy a kivitelezővel helyettem is tartotta a kapcsolatot,és ha szükséges volt, a kritikai észrevételének is hangot adott. Bár azt hittem, hogy a lakberendezés terén naprakész és jól informált vagyok, az eltöltött közös idő során rájöttem, hogy korántsem...olyan új helyeket, boltokat, műhelyeket, honlapokat és zsibvásárokat mutatott nekem, amelyeket azóta is rendszeresen látogatok és figyelemmel kísérek.

 

Nem kérdéses, hogy lesz még közös együttműködésünk, ha egyszer új otthon vásárlásra adom a fejem.

Dr. Rácz Krisztina, Budapest, 2015. 02. 10
http://muchaorsa.hu/portfolio-view/130m2-es-tarsashazi-lakas-zugloban/

3 évvel ezelőtt Orsa segítségével, az Ő tervei alapján csináltattuk meg a lakásunk a legnagyobb megelégedésünkre! Abszolút a mi szánk ízére, precízen, pontosan, rengeteg jó ötlettel (szerintem fontos, hogy pénztárcakímélően) mindig az általa ígért időpontban haladtunk előre!. Nem csak megmondta mit, hogy, hova, hanem segített, hogy hol lehet megvásárolnia lehető legjobbat a legjobb áron! Szinte kivétel nélkül mindenki, aki belép a lakásunkba rakérdez, hogy ki tervezte EZT, mert nagyon tetszik nekik!

 

Az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy Orsát kértük meg, teljes mértékben ajánljom mindenkinek, aki azt szeretné hogy olyan ember foglalkozzon a lakásával akinek a munkája a hobbija is!

Ivanics Péter, Budapest, 2015. 02. 10.

Lakberendezőre volt szükségünk és egy kedves ismerősünk ajánlotta az Orsát. Örülök , hogy vele hozott össze minket a sors a mindig pontos, precíz munkájának köszönhetően gyönyörű , otthonos, praktikus és egyben nagyon modern otthont varàzsolt nekünk. Az év nagy részét külföldön töltjük ezért is volt fontos egy megbízható szakembert találnunk aki a mi kívánságainkat megvalósítja az ő hozzàértésèvel.

 

Köszönjük Orsa! További jó munkàt neked!

Kati és Péter, Budapest, 2014. 02. 21.

Új lakásunk megvásárlása után arra a következtetésre jutottam, hogy segítséget fogok kérni a lakás belső enteriőrjének kiállításában mivel tudtam mennyi munkával és energiával jár minden egyes részlet pontos kitalálása és megvalósítása. Egy szerencsés véletlen folytán az egyik kedves ismerősünk meghívott minket vendégségbe és nagyon tetszett nekem a lakása designja. Az Ő ajánlása során jutottunk el Orsához.

 

Orsa már az első pillanatban szimpatikus és segítőkész volt. Nagyon jól együtt tudtunk dolgozni. Látványtervei alapján könnyebb volt elképzelni és alakítani a "MŰVET". Mindenben számíthattam rá, tanácsaival, stílusérzékével praktikus ötleteivel sikerült egy nagyon kényelmes, igényes otthont varázsolnia számunkra.
Azóta több ismerősünknek ajánlottuk Őt és kivétel nélkül mindenki meg volt elégedve hozzáértésével és munkájával.

Szabó Hornos Éva, Budapest, 2013. 11. 10.