Komplet belsőépítészeti tervezés


A legfontosabb számomra, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő módon legyen kialakítva az otthon. Így az első találkozás alkalmával felmérem, hogy mi a megrendelő elképzelése, mik az ott élők szokásai, milyen stílusok jöhetnek szóba, milyen funcionális terekre lesz szükség és persze, hogy mik az anyagi keretek. Ennek függvényében elkezdem megtervezni a berendezési vázlatterveket, és a jóváhagyott tervek alapján elkészítem a 3D-s grafikákat és falnézeteket. Annak érdekében, hogy a tervek megvalósuljanak, folyamatosan egyeztetek a kivitelezőkkel és a mester-emberekkel.

Berendezési tervek:

A berendezési tervek célja a belsőépítészeti összefüggések és alternatívák bemutatása és kiválasztása, valamint az alapvető tervlapok, mint pl: burkolati terv, világítási terv, álmennyezeti terv vázlatos elkészítés.

3D-s grafikák, falnézetek:

A különböző belső terek megértéséhez nyújt nagy segítséget a 3D-s grafikai rajz. Így láthatjuk akár az egész teret egybefüggően, vagy akár, csak néhány szobát részletesebben. A falnézetek nagy segítséget nyújtanak a különböző gépészeti és villanyszerelési kiállások elkészítéséhez.

Közös vásárlás

A megrendelőimmel közösen elmegyünk a különböző lakberendezési áruházakba, hogy kiválasszuk a megfelelő anyagokat (mint pl: csempe, tapéta, falszín) és bútorokat a helységekbe. Így az ügyfeleim az én segítségemmel tudják eldönteni, hogy mi lenne a legjobb választás az otthonukba.

Művezetés

A tervek alapján megvalósult dolgokat folyamatosan egyeztetem a helyszínen a mester-emberekkel, így biztosítva azt, hogy valóban az valósuljon meg, amit a megrendelővel közösen megálmodtunk.