Ráncfelvarrás


Gyakran előfordul az, hogy a megrendelőim nem szeretnének nagy átalakítást az otthonukban, csak egy kicsit modernebb, divatosabb térben szeretnének élni. Ebben az esetben szoktam javasolni a lakás ráncfelvarrást, aminek nincsen olyan nagy költsége, nem olyan hatalmas munka, viszont az egész belső teret megváltoztatja.

Ötletelés:

A megrendelővel közösen végignézzük a helységeket és átbeszéljük, hogy milyen változtatásokkal lehetne a tér még esztétikusabb, praktikusabb. Gyakran már egy új falszín, vagy egy ügyesen elhelyezett tükör is megoldás lehet a problémákra.

Közös vásárlás

A megrendelőimmel közösen elmegyünk a különböző lakberendezési áruházakba, hogy kiválasszuk a megfelelő anyagokat (mint pl: csempe, tapéta, falszín) és bútorokat a helységekbe. Így az ügyfeleim az én segítségemmel tudják eldönteni, hogy mi lenne a legjobb választás az otthonukba.

3D-s grafikák, falnézetek:

A különböző belső terek megértéséhez nyújt nagy segítséget a 3D-s grafikai rajz. Így láthatjuk akár az egész teret egybefüggően, vagy akár, csak néhány szobát részletesebben. A falnézetek nagy segítséget nyújtanak a különböző gépészeti és villanyszerelési kiállások elkészítéséhez.